Tera van Dijkhuizen doet mee met Atelierroute Nijkerk

NIJKERK – Het is bijna zover. Voor de 4 keer zal er in Nijkerk een atelierroute worden 

 

NIJKERK – Het is bijna zover. Voor de 4 keer zal er in Nijkerk een atelierroute worden 

U mag bij alle kunstenaars die meedoen zomaar binnen lopen en hun werk in de eigen omgeving bekijken. De kunstenaar zijn duidelijk herkenbaar door de vlag en de gezellige ballonnen. Er doen weer verschillende kunstenaars mee. Met schilderen, beeldhouwen, keramiek, fotografie, gedichten. U vindt ze allemaal de site van de atelierroute. Daar kunt u de ook route downloaden.

141072-w620-h352-c” alt=”” class=”F” />

Zoals u misschien wel weet, is er op de expositiezolder van het Kreativiteitscentrum De Brink weer een overzichtstentoonstelling, die dit keer het thema heeft ‘Het verhaal’

Daar liggen ook de folders die u mee kunt nemen om een mooie route uit te kiezen.

141073-w620-h352-c” alt=”” class=”F” />

De Postkamer doet ook mee. Op zondag is er de atelierroute ook, maar dan is de Postkamer gesloten. Bij de Postkamer vertellen de medewerkers hún verhaal. In de eerste instantie zeggen de foto’s, die gemaakt zijn door Mathilde Dusol, al een verhaal over diegene die gefotografeerd is. Het verteld wat voor werk de gefotografeerde bij de Postkamer doet. Aan de hand van deze fantastische foto’s is er geschilderd of zijn er andere prachtige werkstukken gemaakt. Ook verteld diegene die op de foto staat zijn of haar persoonlijke verhaal.

139559-w620-h352-c” alt=”” class=”F” />

Tera van Dijkhuizen stelt haar atelier open voor ieder die interesse heeft om een kijkje te komen nemen naar haar schilderijen. Tera van Dijkhuizen (1964) startte in 1998 met schilderlessen. Ze is opgegroeid op een boerderij in Nijkerk, en had altijd al een fascinatie voor natuur. En dat is terug te zien in haar werk. Landschappen, zeegezichten en dieren spelen een prominente rol. Maar ook mensen schildert Tera graag.

Tera werkt met acrylverf en brengt veelal meerdere lagen op haar doeken aan. Deze werkwijze geeft dat er beweging in haar schilderijen zit. Tera exposeert regelmatig in Nijkerk en omstreken. 

 

  • Locatie: Nijkerk
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen