Villa Jolly in Daltonschool Corlaer

Foto:

Direct na de kerstvakantie opent Kindercentrum Villa Vrolijk haar deuren in het gloednieuwe gedeelte van Daltonschool Corlaer. Vanaf maandag 5 januari 2015 zullen de kinderen van Daltonschool Corlaer worden opgevangen in BSO Villa Jolly. 

De afgelopen maanden is er op Daltonschool Corlaer een nieuwe etage gebouwd en Villa Jolly zal haar intrek nemen in een van de nieuwe lokalen. De buitenschoolse opvang is op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag bij Villa Jolly en op woensdag- en vrijdagmiddag is uiteraard ook BSO mogelijk, maar dan bij Villa Vrolijk zelf. 
De reden hiervoor is dat het belangrijk is dat er voldoende vriendjes en vriendinnetjes zijn om mee te spelen. Dit geeft meteen de mogelijkheid om op woensdag- en vrijdagmiddag workshops in diezelfde ruimte aan te bieden voor alle kinderen van Daltonschool Corlaer. Deze workshops variëren van creatief en actief en van sportief en innovatief. Zodra het programma van de workshops bekend is zal het op de website van Villa Vrolijk en van Daltonschool worden vermeld. 
De naam voor de nieuwe BSO locatie is bedacht door Duncan Overduin, een leerling van Daltonschool Corlaer. Zijn inspiratie kwam hiervoor uit Lucky Luke, die samen met zijn paard Jolly Jumper veel avonturen beleeft in het Wilde Westen en vaak de strijd aangaat met de Daltons. Jolly Jumper is een intelligent paard dat van vele markten thuis is en dit deed Duncan denken aan de BSO waar je je ’s middags kunt vermaken met allerlei leuke activiteiten die uit het BSO-activiteitenprogramma DOEN! voortkomen.
Bij de BSO’s van Villa Vrolijk wordt gewerkt met het activiteitenprogramma DOEN! dat zorgt voor steeds afwisselende thema’s met de leukste activiteiten en voor elk wat wils. Bovendien betekent Jolly ook nog eens ‘vrolijk’! Voor meer informatie over de nieuwe BSO locatie kan men contact opnemen met Kindercentrum Villa Vrolijk, 033 – 246 04 61 of via de website van Villa Vrolijk. Voor informatie over Daltonschool Corlaer kan men bellen 033- 2461219 of naar de website van de school.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen