Thema-avond over de Beursvloer

Foto:

Op dinsdag 27 mei is er in Nijkerk een thema-avond voor vrijwilligersorganisaties over de Beursvloer. Tijdens deze avond krijgt men tips ter voorbereiding op deelname aan de Beursvloer.

De avond wordt georganiseerd door Sigma en de bibliotheek in samenwerking met Lions Club Nijkerk. 
Een stichting of een vereniging kan soms op bepaalde gebieden wel eens professionele hulp gebruiken. Hierbij kan gedacht worden aan kennis, maar ook aan materialen of uitvoering van bepaalde klussen. De Beursvloer geeft bedrijven en non-profit organisaties de kans om elkaar te ontmoeten. Met gesloten beurs kan dan een deal worden afgesloten, waar beide partijen van profiteren. Hoe scherper en duidelijker de vraag wordt geformuleerd, hoe groter de kans dat een bedrijf de wens kan vervullen. Met een interessant tegen aanbod kan het dan bijna niet misgaan. 
In Hoevelaken is al een paar keer een Beursvloer georganiseerd. Hier zijn verschillende interessante deals uitgekomen. Alle afspraken zijn vastgelegd door een notaris. De eerste Beursvloer in Nijkerk wordt naar verwachting gehouden op donderdag 20 november 2014. De Beursvloer wordt georganiseerd door Lions Club Nijkerk. Zie voor meer informatie www.beursvloernijkerk.nl.
De informatie-avond voor vrijwilligersorganisaties over de Beursvloer wordt gehouden in de bibliotheek van Nijkerk. De avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden kan tot 22 mei via [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen