Gerjo van den Berg ondernemer van 2014!

Foto:

“Ik ben trots, blij en vind het heel gaaf dat elke dag hard werken zo wordt beloond” was de eerste reactie van Van den Berg

Tijdens een netwerkbijeenkomst van de Utrechtse Ondernemers Academie (UOA) werd hij uitgeroepen tot ‘UOA ondernemer van 2014’. De winnaar: innovatief, gezonde groeiambitie en stimulans voor werkgelegenheid ‘Shops in the Cloud’ uit Nijkerk beheert bijzondere webwinkels met unieke producten. 

Gerjo van den Berg is onder andere actief met www.shopamerica.nl, hier verkoopt hij Amerikaans eten en drinken en retro gifts. “Het concept heeft zich bewezen en is zich aan het verbreden. Ondermeer door de internationale oriëntatie en de inzet van moderne technologie verwachten wij dat ondernemer Gerjo van den Berg met zijn bedrijf een goede toekomst tegemoet gaat”  licht Henk Beekers, voorzitter van de verkiezingsjury toe. Henk Beekers (UOA) en de andere juryleden Herman Zondag (AFAS Software), Karin te Lintelo (PwC), Pim van Rijswijk (VRB Adviesgroep) en Frans Snoek (Wine In Tubes en winnaar 2013) waren unaniem over de keuze van de winnaar.

Van goed naar geweldig!
Met een inspirerende boodschap opende Herman Zondag, COO bij AFAS Software, de avond: “Belangrijk is dat je luistert naar de klant: geef aandacht en toon respect. Enthousiasme, zorg en toewijding zijn de sleutels van je succes. Durf ook anders te zijn. Maak mensen waardevoller, zoek talenten en verbind die met elkaar.” 
Vier talentvolle genomineerden
Voor de titel ‘UOA Ondernemer van het jaar’ waren vier innovatieve ondernemers geselecteerd uit de Business Course groepen. Op de verkiezingsavond presenteerden  Architect Keke d’Ancona, Gerjo van den Berg van ‘Shops in the Cloud’, Laura Koster van ‘Speech and language therapist’ en Kasper Spierings + Sjoerd Feenstra van ‘Peanuts printing’ hun onderneming met overtuigende pitches.  
Het publiek, onder enthousiaste begeleiding van dagvoorzitter Gert-Jan Jansen, bepaalde vervolgens dat Gerjo van den Berg en Laura Koster  door mochten naar de finale. Na een spannende vragenronde koos de jury Gerjo van den Berg met ‘Shops in the Cloud’  tot winnaar. 
Gerjo van den Berg: “De UOA heeft mij geholpen in mijn ondernemerschap! Deze verkiezing is een fantastische afsluiting van mijn Business Course.” 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen