Concert Muziekkwartet Filiae en The Martin Mans Formation

Op zaterdag 17 mei is de Hervormde Dorpskerk in Hoevelaken het toneel van een optreden
van Martin Mans aan het orgel en maar liefst vier muzikaal begaafde
zussen die luisteren naar de naam Muziekkwartet Filiae.De zussen Rineke, Mieke, Cocky en Christine de Wit spelen piano, hobo en panfluit en bovendien vormen zijn een vocale eenheid in de gospels die zij gezamenlijk zingen.

Martin Mans, die sinds januari organist is in de Dorpskerk, begeleidt dit bijzondere kwartet op het orgel en daarnaast treedt hij op met The Martin Mans Formation, een 20-koppig mannenensemble dat inmiddels grote naamsbekendheid in Nederland en Canada geniet.
Door de combinatie van deze veelzijdige musici is een gevarieerd programma ontstaan. De zusjes De Wit wisselen instrumentale optredens af met zang maar begeleiden ook de zang van The Martin Mans Formation die zich op haar beurt presenteert met spirituals, geestelijke liederen en klassieke hoogtepunten.

Op het concert zijn de CD’s van beide groepen te verkrijgen. Het debuutalbum van Filiae is onlangs uitgebracht en geniet veel aandacht. Ook The Martin Mans Formation heeft een nieuwe CD meegebracht met de titel ‘Verlangen’. Dit is reeds de vierde CD die het ensemble heeft gelanceerd.

Datum: zaterdag 17 mei 2014
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: Hervormde Dorpskerk, Hoevelaken
Toegang: € 7,50 . Kinderen t/m 15 jaar gratis toegang.
Opbrengst ten bate van Charite en GZB
Reserveren: [email protected] of t. 06-42729277
Ook kaartverkoop aan de kerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen