Christelijke politiek bestaat niet

Foto:

12 november van 17.45 – 20.15 uur in Brasserie Kade10 aan de Westkadijk 10.

Wethouder Economie en bedrijven Geert Horst gaat met ondernemers en managers in gesprek over de stelling, dat Christelijke politiek niet bestaat. Dit tijdens het maandelijkse Rondetafelgesprek van de CBMC afdeling Nijkerk.
 
Geert Horst, een politiek door de wol geverfde vertegenwoordiger van ChristenUnie/SGP, wil ons uitdagen met zijn gewaagde stellingname. Er zal voldoende ruimte zijn om de dialoog met de Wethouder en ook met elkaar aan te gaan.
 
Maandelijks ontmoet een klein groepje ondernemers en managers elkaar om met elkaar dilemma’s te bespreken waar je in je dagelijkse werk als christen tegen aanloopt.
Soms brengt een van de deelnemers een onderwerp in, soms is er een spreker. Het zijn kleinschalige bijeenkomsten, waar iedere deelnemer op de eerste rij zit en zijn of haar bijdrage aan het gesprek kan leveren. 
 
Wil je ook eens een keer deelnemen aan de CBMC Rondetafel? Kom dan op woensdag 12 november. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar je betaalt wel je eigen eten en drinken.
 
In verband met de catering s.v.p. uiterlijk 11 november opgave van deelname, maar liever eerder, bij [email protected] ter attentie van Michiel Olij.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen