Eerste Beursvloer Nijkerk bij Rabobank

Lionsclub Nijkerk organiseert op donderdag 20 november de eerste Beursvloer Nijkerk bij de Rabobank. Beursvloer Nijkerk is een dynamisch en spraakmakend evenement waarbij handel centraal staat, met als doel de kwaliteit van het maatschappelijke leven in Nijkerk een boost te geven. 

Op 20 november handelen bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar tussen 16.00 en 17.00 uur, aansluitend is er een netwerkborrel. De locatie en de catering wordt aangeboden door Rabobank Randmeren. Deelname aan Beursvloer Nijkerk is gratis. Bedrijven met aanbod en maatschappelijke organisaties met een hulpvraag kunnen zich nog aanmelden via www.beursvloernijkerk.nl.
Geld is taboe op Beursvloer Nijkerk
Op Beursvloer Nijkerk worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod in de meest brede zin. Bedrijven, verenigingen, stichtingen, scholen,
maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer. Doel van een beursvloer is om matches tot stand te brengen. Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, producten, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Men kan ook vragen om handjes om het één en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover want een tegenprestatie is altijd verplicht. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen. Er wordt gehandeld met gesloten beurs.
Beursvloerteam
Het beursvloerteam fungeert als denktank en heeft als taak zo veel mogelijk deelnemers aan Beursvloer Nijkerk te verbinden. Leden van het beursvloerteam zijn zowel vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Bedrijven in Nijkerk kunnen hun maatschappelijke betrokkenheid omzetten in concrete acties waarmee maatschappelijke organisaties geholpen zijn. Als er een match is wordt deze officieel gemaakt door de notaris. Het plan is om Beursvloer Nijkerk eens per twee jaar te organiseren. 
Meer informatie en aanmelden via www.beursvloernijkerk.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen