“De mooiste dood is een zelf geregisseerde dood?”

Foto:

11 november 2014 vanaf 19.30 uur in De Schakel aan de Oranjelaan 10

Wat is jouw antwoord op de vraag “De mooiste dood is een zelf geregisseerde dood?” Zelf de regie in handen willen hebben…..?! Een levenshouding die u en jou niet onbekend is. Vaak snappen we het wel, maar hebben we ook onze twijfels. Iedereen kent wel iemand die ernstig ziek is; hoe ga je om met ‘dat laatste stukje’? 
Is er een verschil tussen euthanasie en palliatieve sedatie? Er zijn worstelingen tussen emotie en verstand. En wat zegt de Bijbel er over?! In deze zoektocht zal de NPV Thema-avond kunnen bijdragen.
Het thema wordt ingeleid door drs. A.J. den Hartog. Hij is verplegingswetenschapper en was betrokken bij diverse projecten rond palliatieve zorg. Hij zal door middel van informatie en stellingen het thema kleur geven. Kleur bekennen doet de NPV Nijkerk. U kunt informatie krijgen over de Levenswensverklaring en de Reanimatiepenning. 
Deze avond is er voor jong en oud, want iedereen krijgt op enig moment met dit thema te maken. Vragen zijn er om antwoorden op te geven. Die antwoorden zul je zelf moeten zoeken. De NPV afdeling Nijkerk/Nijkerkerveen verzorgt deze interactieve voorzet op:
Interesse? Van harte welkom! De NPV stelt het op prijs als u/jij een berichtje stuurt van aanwezigheid naar [email protected]. Inloop met koffie vanaf 19.00 uur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen