Hema in problemen

Foto:

Huilende medewerkers, verbazing onder het winkelend publiek. Even na vieren hing er een mededeling:  “wegens omstandigheden zijn wij eerder gesloten”.Er doen intussen verschillende verhalen de ronde. De deurwaarder zou vanmiddag beslag hebben laten leggen. Dat gebeurt normaal gesproken, als schuldeisers hun rekening  niet betaald worden. Een andere versie meldt een ruzie tussen Hema Nederland en Hema Nijkerk, waardoor Hema Nederland al een paar dagen geen goederen meer levert.

Of de Hema maandag weer open is, is onduidelijk.

Directeur Jaap van Maanen geeft opheldering: “Er is een conflict met de huurbaas en dat wordt opgelost.”Op de vraag, of de winkel maandag gewoon weer open is, antwoordt Van Maanen, dat dat zo is.
Tegen Ginopress gaf vanavond Hemawoordvoerder Arnold Drijver aan dat HEMA Nederland zich gedwongen heeft gezien om, vanwege financiële problemen aan de kant van de franchisenemer, leveringen naar de filialen Nijkerk en Hoevelaken te stoppen. Verder gaf hij aan dat HEMA Nederland geen ‘ruzie’ heeft met franchisenemer Van Maanen
bron: Ginopress
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen