Akoestisch optreden Robb Murphy & Band

Foto:

26 oktober vanaf 14.30 in ’t Regthuys aan het Plein 2b

Na zijn eerste tour in de zomer van 2013, komt Robb Murphy, singer-songwriter afkomstig uit Belfast, Noord-Ierland, weer naar ons land voor een tour. Het eerste optreden van de tour in Grand Café ’t Regthuys.
In 2012 bracht hij zijn debuutalbum ‘Take a Stand’ uit. Dit album heeft hij uitgebracht nadat hij van de BBC enorm positieve feedback kreeg op de demo’s die hij had ingestuurd. Dit resulteerde in live sessies voor BBC Introducing, RTÉ, BBC Electric Mainline, Balcony TV en Gifted Live. 
Robb Murphy heeft het buitengewone vermogen om genres te overstijgen en zijn eigen unieke stijl aan te brengen in elk nummer dat hij schrijft. Een onnavolgbare stijl die hem scheidt van zijn tijdgenoten in de wereld van singer-songwriters, maar met de creativiteit, de hartstocht, de pure emotie en de beklijvende schoonheid die grote singer-songwriters hebben. 
De support deze middag is afkomstig van De Sfeermaecker. Ervaren muzikant Julian Deleij verzorgt muzikaal behang tijdens exposities, recepties, bij restaurants, festivals en meer. Zijn doel is door te improviseren en met behulp van muziek de juiste sfeer neer te zetten. Julian heeft zich vrijwel alle muziekstijlen eigen gemaakt en kan hiermee feilloos inspelen op elke situatie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen