Oranje Afterparty, met Eurovisiesongfestival en het WK Voetbal in ’t Regthuys al op zondag 27 april 

Foto:

Dan wordt in het grandcafé al muzikaal vooruitgeblikt op het Eurovisiesongfestival en het WK voetbal, tijdens de Toppers van Oranje “Afterparty”.

Eurovisiesongfestival
Met Marga Bult, Maggie Mc.Neal, Justine Pelmelay, Joan Franka en andere voormalige deelnemers aan het Eurovisiesongfestival zal een deel van de tv opnamen van Toppers van Oranje in het teken staan van het Eurovisiesongfestival, waarvan de finale op 10 mei zal plaatsvinden in het Deense Kopenhagen, met als voorafje de Eurovisie uitzending van Toppers van Oranje.
WK Voetbal Brazilië
Ook zal er zondagmiddag 27 april ook al geproefd kunnen worden van de muzikale bijdragen aan het WK Voetbal in Brazilië, wat in juni van dit jaar van start gaat.
36 Top artiesten uit Nederland en België
Talloze artiesten uit Nederland en België, in totaal 36, zullen hun nieuwste cd’s komen promoten op zondag 27 april a.s. , waar onder: Charly Luske (foto), Dries Roelvink, Corry Konings, Garry Hagger (B), Henk Bernard, Fantastico’s, Mieke (B), Mike & Colin, Joey Hartkamp, Gene Thomas (B), Sarah & Julia (Junioren Songfestival), Lana Vega (B), e.v.a.
Entree kaarten
De opname starten om 14:30 uur en duren tot ongeveer 17:30 uur, de entree bedraagt slechts € 7,50 inclusief 2 gratis consumpties .  Kaarten voor de tv opnamen kunnen  online worden besteld via de website van de Toppers van Oranje.  Voorverkoop geschied vanaf nu ook bij ’t Regthuys.  De deuren van ’t Regthuys gaan zondagmiddag 27 april om 13:30 uur open voor het publiek.  Kaarten ook aan de zaal verkrijgbaar.  
De presentatie van Toppers van Oranje is in handen van Ivo Franklin en is elke zaterdagavond om 19:30 te zien bij o.m. TV Oranje en elke donderdagavond bij Ment TV in België.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen