Braderie Nijkerkerveen

Foto: rechtenvrij

Met het jaarconcert net achter de rug is Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen al weer volop in de weer met de voorbereidingen van de jaarlijkse braderie op zaterdag 12 april in Nijkerkerveen.

De jaarlijkse Braderie Nijkerkerveen is een van de grootste en gezelligste evenementen in het dorp. De straten in de kern van het dorp zullen weer bezet worden door diverse kramen met een grote diversiteit aan producten. Dit jaar zijn er enkele nieuwe kramen bijgekomen met o.a. outdoorkleding, tuinbeelden, planten en een gezellige Hollandse poffertjeskraam. Het aanbod van ruim 80 kramen is zeer divers en biedt voor elk wat wils.
Terug van weggeweest is dit jaar weer een vlooienmarkt waar men heerlijk kan rondneuzen. Ook de traditionele boekenkraam is daar weer opgesteld. De vlooienmarkt en de boekenkraam zijn te vinden op het plein bij Dorpshuis Concordia. 
Aan de kinderen is ook gedacht: op het grasveld bij het dorpshuis worden kinderactiviteiten georganiseerd en kunnen de kinderen zich uitleven in de kinderattracties.
Voor koffie, thee, broodjes, etc. kan men terecht in Dorpshuis Concordia waar men ook gebruik kan maken van de toiletten (ook voor minder validen). Bij mooi en zonnig weer is er naast het dorpshuis een terras beschikbaar. 
De braderie en de vlooienmarkt beginnen om 10.00 en duren tot 17.00.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen