Dag van de Slager

Foto:

Tijdens de Dag van de Slager die plaatsvindt op 10 april is onder andere het ‘atelier’ van Keurslagerij Steltenpool geopend om zijn kunsten te laten zien. 

Tijdens de Dag van de Slager bieden alle deelnemende slagers hun klanten en andere geïnteresseerden, een kijkje in zijn/haar atelier. Het doel van deze dag is om consumenten, van klein tot groot, de slager te laten (her)ontdekken. Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb).
Het thema van de dag is ‘de kunst van de slager’. Want het slagersvak is Kunst met een hoofdletter K, denk maar aan de vele vleesspecialiteiten, vleeswaren uit eigen worstmakerij, maaltijden, hapjes en soepen gemaakt door de slager-traiteur. 
Keurslagerij Stelenpool
Tijdens de Dag van de Slager wordt er van 10.00 uur tot 17.00 uur door slager en eigenaar Gerard Steltenpool in de winkel heerlijk rundvlees bereid. Hierbij krijgt u tekst en uitleg voor het perfect bereiden van uw stukje vlees. Naast de winkel kunt u één van deze runderen met kalf bewonderen. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen