4Kids speelt “Tom Piekepol en de schat van Kartoni”

Foto:

Op vrijdag 4 april en zaterdag 5 april a.s. speelt 4Kids Theater in zalencentrum ‘De Haen’ in Hoevelaken de voorstelling “Tom Piekepol en de schat van Kartoni”, een spannend verhaal dat geschreven is door kinderboekenschrijfster Tosca Menten. Er is de afgelopen maanden wekelijks  gerepeteerd onder leiding van regisseuse Els Groosjohan. 

Het verhaal gaat over Tom Piekepol, die door zijn ouders in een bejaardenhuis wordt geparkeerd omdat zij op vakantie gaan. In dat bejaardenhuis leert Tom meneer Kartoni kennen. Samen gaan ze op zoek naar een schat. Daarbij beleven ze spannende avonturen en hebben ze veel plezier!  De voorstelling is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, maar ouders en opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom! 
Vrijdag 4 april vindt om 19.00 uur de première plaats. Zaterdag zijn er twee voorstellingen: ’s middags om 15.00 uur en ’s avonds om 19.00 uur. Kaarten a € 8 zijn verkrijgbaar bij ‘de Haen’, maar ze zijn ook via de site te bestellen:  www.4kidstheater.nl. Daar kunt u ook meer lezen over de voorstelling, en over 4Kids Theater. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen