“Cultuurverbinder” betere kreet voor Margreet Koele

Foto:

Nijkerk kende 2 cultuurmakelaars, maar sinds het vertrek van Lenka de Hoogh is er nog één cultuurverbinder overgebleven.

“Nijkerk Cultuur & Creatief” is vanaf heden de nieuwe plek van waaruit Margreet Koele als cultuurverbinder zal gaan werken. Ze gaat vanuit een zelfstandige, onafhankelijke organisatie aan de slag.

“Nijkerk Cultuur & Creatief blijft zich inzetten om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Nijkerk kennis te laten maken met de verschillende vormen van cultuur. Koele: “We leggen verbindingen tussen vraag en aanbod en werken samen met de partners uit onderwijs, zorg, sport en welzijn. Verder ondersteunen we bij het organiseren van evenementen en maken we het culturele aanbod in de gemeente zichtbaarder en beter vindbaar. Daarnaast zorgen wij voor ondersteuning bij de cultuureducatie op de scholen en zetten we ons in voor méér kunst in de openbare ruimte.”

Haar e-mailadres [email protected].

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen