Herinrichting wijk Strijland

Foto: Google Maps

In de wijk Strijland vinden momenteel herinrichtingswerkzaamheden plaats.

De asfaltwegen worden vervangen voor straatwerk. Ook vinden er groen werkzaamheden plaats en diverse klein onderhoud aan straatwerk in de hofjes. Bij de voorbereiding van dit project is de riolering geïnspecteerd en daar waar nodig zijn er reparaties uitgevoerd. De werkzaamheden zijn nu gecombineerd, zodat er voor de eerst komende 15 tot 20 jaar geen werkzaamheden aan de riolering meer plaats zullen vinden.

Noodzakelijk onderhoud
De gemeenteraad heeft bij het vaststellen van het plan besloten alleen het noodzakelijk onderhoud uit te laten voeren om zo de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor wordt niet al het groen vervangen en worden alle wegen gerenoveerd. Wel is er onderhoud in diverse hofjes, dit gaat om kleinschalig onderhoud.

Op dit moment zijn we bezig aan de Kievitslaan en de Buizerdlaan, waarna als laatste nog een gedeelte van de Aalscholverlaan, ter hoogte van de Ganzenhof en Havikenhof zal worden gerenoveerd. Deze werkzaamheden vinden plaats als de werkzaamheden bij de Buizerdlaan zijn afgerond. De werkzaamheden lopen door tot eind juli.

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt dan contact opnemen met Steven van Triest, toezichthouder van project Strijland. De heer van Triest kunt u bereiken via telefoon 14 033.

Dit is een bericht van de gemeente.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen