Icare Ledenvereniging start cursus “Brein in beweging”

Foto: Google streetview

Icare Ledenvereniging start vanaf 19 oktober in De Ark aan het Willem Alexanderplein 14 de cursus ‘Brein in beweging’.

Als u regelmatig beweegt, blijft u langer gezond. Lichamelijk én geestelijk. Houd uw brein fit en kom elke week een uurtje bewegen op de cursus Brein in beweging (RGM). Dan hebt u niet alleen veel plezier, u traint ook uw geheugen, concentratie, balans en nog veel meer.

Verbetering van concentratie, energieniveau en stemming

Maak op deze instapcursus kennis met de Ronnie Gardiner Methode (RGM): u beweegt op het ritme van muziek en zet daarbij verschillende delen van het lichaam aan het werk. Ogen, oren, handen, voeten… alles beweegt mee. Zo ontstaan er verbindingen in de hersenen die er niet of niet meer waren. Dit zorgt voor een betere samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. En dat heeft een positief effect op uw geheugen, concentratie, balans, stemming en nog veel meer.

Gezondere hersenen dragen bij aan het doel van Icare Ledenvereniging, namelijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

De cursus wordt gegeven door een opgeleide docent van RGM Nederland. De oefeningen worden rustig opgebouwd en zijn door iedereen te leren. En u krijgt oefeningen mee voor thuis.

Prijs en deelname

De cursus is speciaal voor leden van Icare Ledenvereniging ontwikkeld. Zij ontvangen 50% korting en betalen € 40,- voor acht lessen van een uur (normaal € 80,-). Wie wil deelnemen meldt zich telefonisch aan via 088 – 383 20 00 of via de website www.ledenvereniging.nl/brein. Nog geen lid? Een lidmaatschap van de ledenvereniging kost € 20,50 per huishouden, per kalenderjaar.

Kijk voor meer informatie ook op www.ledenvereniging.nl/brein

Reacties

article
115452
Icare Ledenvereniging start vanaf 19 oktober in De Ark aan het Willem Alexanderplein 14 de
https://nijkerk.nieuws.nl/gezondheidspagina/115452/icare-ledenvereniging-start-cursus-brein-beweging/
2018-09-17T14:31:23+00:00
https://nijkerk.nieuws.nl/media/sites/237/2014/12/standaard-nijkerk-Goede-herderkek.jpg
Gezondheid