Tweede helft september: cursus Aqua Slank

Foto:

Op dinsdag 22 september start in het Jaap van der Krol Bad een cursus in het teken van afvallen en een gezondere levensstijl.

In de cursus Aqua’Slank werk je 12 weken aan een levensstijlverandering om op een verantwoorde manier af te vallen en fit(ter) te worden! . Je wordt wekelijks begeleid door officiële gewichts- & bewegingsconsulent Ellen Bogaerts. Zij is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor krijg je een (gedeelte) van de kosten vergoed door je zorgverzekeraar. Dit heeft geen invloed op je eigen risico. Dit in combinatie met 12 weken onder begeleiding onbeperkt Aqua’Groepslessen en banenzwemmen.

Kom naar de informatie inloopavond op dinsdag 1 september van 17:00 tot 19:00 uur in het Jaap van der Krol Bad. Als je je die avond aanmeldt, krijg je 10% korting. Aanmelden kan  nu ook al via [email protected], of bel naar 06 31687297.

De cursus Aqua’Slank start vervolgens op dinsdag 22 september 2020!
Wil je nou toch wat extra informatie om even rustig door te lezen? Bij de receptie van het zwembad ligt een uitgebreide informatie folder voor je klaar met alle informatie die je nodig hebt.

Er zijn nog wat plaatsen vrij.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden