Fortius Fysiotherapie houdt de ‘Plus’

Foto: Fortius

Fortius Fysiotherapie mag zich Topzorg of Pluspraktijk blijven noemen. Met dit hoogste keurmerk in de fysiotherapie is Fortius weer erkend als innovatief, inspirerend, klantvriendelijk, doelmatig en kwaliteitsgericht.

Afgelopen vrijdag kwamen auditoren van HCA een kijkje nemen in de praktijk in Nijkerk om te controleren of Fortius nog steeds aan de eisen voor het hoogste kwaliteitskeurmerk in de fysiotherapie voldoet. Ook in Nijkerkerveen werd de praktijk aan de Westerveenstraat bezocht.

Plus Praktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Bij de kwaliteitseisen gaat het om bijvoorbeeld de deskundigheid van de fysiotherapeuten, de klanttevredenheid, het resultaat van de behandeling. Het hoog kwalitatief behandelen van patiënten, aanvullende programma’s en samenwerkingsverbanden zijn de kenmerken van een pluspraktijk.
Andere voordelen van een Pluspraktijk zijn de goede bereikbaarheid, de ruime openingstijden en de korte wachttijd. De behandelingen zijn bewezen effectief en van een aantoonbare kwaliteit.
Fortius fysiotherapie voldeed op alle terreinen aan de kwaliteitseisen. Medewerkers van het auditbureau en praktijkeigenaar Jeanette van den Berg plaatsten aan het eind van de dag hun handtekening onder het auditrapport, waarin de praktijk positief werd beoordeeld en het certificaat werd toegekend aan de praktijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen