St Jansdal rond met alle zorgverzekeraars

Ziekenhuis St Jansdal heeft voor het jaar 2014 overeenstemming bereikt met alle zorgverzekeraars. Tot en met 31 december 2013 is het nog mogelijk om uw huidige zorgverzekering op te zeggen en over te stappen naar een andere verzekeraar. 

Het is dan goed om te weten dat het St Jansdal met alle zorgverzekeraars een contract heeft en dat dit dus geen rol hoeft te spelen bij de keuze voor een zorgverzekeraar. St Jansdal is blij dat met alle zorgverzekeraars overeenstemming is bereikt en dat iedereen in het St Jansdal terecht kan voor zorg.
Het ziekenhuis weet niet voor welke aanvullende zorg patiënten verzekerd zijn. Hierin hebben ziekenhuizen geen inzage. Om niet voor verrassingen te komen staan, is het voor verzekerden belangrijk om bij de eigen verzekeraar te vragen of behandelingen binnen of buiten het basispakket of de aanvullende verzekering vallen. 
Op www.stjansdal.nl vindt u nadere informatie over behandelingen in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. De prijzen van behandelingen in 2014 zijn eind december beschikbaar. Deze worden ook gepubliceerd op de website evenals een totaaloverzicht van alle verzekeraars.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen