Hoevelakense Schakers zetten stukken op het bord

Foto: nijkerk.nieuws.nl

De schakers van het Hoevelakens schaaktoernooi zetten hun stukken zes september weer op het bord.

Jaap de Wijn Trofee

Op vrijdag 6 september start het schaakseizoen van het Hoevelakens Schaakgenootschap met de Jaap de Wijn Trofee (mogelijk gemaakt door slijterij ’t Witte Schuurtje). Dit toernooi is voor iedereen gratis toegankelijk. We spelen 5 rondes met 15 minuten per persoon per partij bedenktijd.
Het toernooi vangt aan om 20.15 uur in de Rehoboth, aan de Smalle Streek 4 te Hoevelaken.

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag, neem dan contact op met Dirk Veldhuizen; tel: 06-30711333 of e-mail: [email protected]

Jeugdschaakseizoen van start

Op vrijdag 6 september start het jeugdseizoen van het Hoevelakens Schaakgenootschap. Dit jaar voor het eerst in de Rehoboth (Smalle Streek 4). Kom gezellig langs om te kijken wat schaken inhoudt of om mee te doen met één van onze schaaktrainingen en competitie. Deze avond duurt van 18.45 uur tot 20.15 uur.

Activiteiten
Naast de verschillende schaaklessen en een onderlinge competitie, organiseert het schaakgenootschap door het jaar heen ook verschillende toernooien zoals het familietoernooi, het Sinterklaassimultaan, het stappentoernooi en natuurlijk eind maart het jaarlijkse landelijke snelschaaktoernooi voor schakers onder de 20 jaar. Verder kun je regelmatig tegen schakers van andere clubs schaken.

Jeugdschaakavond
Vanaf vrijdag 6 september is er iedere week van 18.45 uur tot 19.30 uur schaakles op 6 verschillende niveaus. Na de schaakles is er een onderlinge competitie die tot ongeveer 20.15 uur duurt. Voor kinderen die net starten met schaken, is er schaakles van 18.45 uur tot 20.00 uur (wat later in het seizoen starten zij ook met een competitie).

Iedereen is van harte uitnodigen om 2 avonden te komen kijken alvorens te beslissen om lid te willen worden of niet. Mocht aanstaande vrijdag niet uitkomen, kom dan gerust in september een kijkje nemen!

Heeft u interesse, dan kunt u voor meer informatie terecht op de website van het genootschap of bij de contactpersoon van de vereniging: Dirk Veldhuizen; tel: 06-30711333 of e-mail: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0