Kinderen horen niet ziek te zijn

Foto:

Vorig jaar oktober kreeg de dochter van Pim Meijerink uit Hoevelaken, Lena, de diagnose leukemie. Een diagnose die maar moeilijk te bevatten is. “Waarom Lena?” hebben zij vaak genoeg gedacht.

Helaas is het meestal niet duidelijk waarom kinderen kanker krijgen. Stomme pech.
“De vele ziekenhuis-bezoeken hebben ons vaak geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte die helaas zoveel kinderen jaarlijks treft”, vertelt Pim Meijerink. “We zijn verrast door de goede voorzieningen die er voor de zieke kinderen zijn getroffen. Met name het fantastische Prinses Maxima Centrum in Utrecht voelt als een warm bad, ondanks de treurige reden dat Lena hier behandeld wordt voelen we ons hier inmiddels erg thuis.
Omdat ik me de afgelopen periode vaak machteloos heb gevoeld probeer ik ook mijn steentje bij te dragen aan een betere behandeling van zieke kinderen door stichting KiKa te steunen. Niet alleen voor Lena, maar voor alle zieke kinderen!”

Jaarlijks krijgen 550 kinderen in Nederland kanker. 75% Hiervan geneest, 25% niet. Het streven van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Om geld in te zamelen doet Pim mee met de KiKa winterrun in Utrecht. Zaterdag 26 januari 2020 gaat hij tien kilometer hardlopen om zoveel mogelijk geld op te halen door middel van sponsoring. “Geld dat hard nodig is om de 95% genezingskans te behalen. Helpen jullie me daarbij? Sponsoren kan super eenvoudig via deze link. Alvast heel erg bedankt!”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen