Musicalgroep Hoevelaken zoekt deelnemers voor Anatevka

Foto: Google streetview

Na de successen van Ester, Maria en Ruth is het tijd voor iets nieuws. In het najaar van 2016 gaat Musicalgroep Hoevelaken van start met de repetities van de musical Anatevka (Fiddler on the Roof, gebaseerd op de Jiddische roman Tevye en zijn dochters).

Nu eens geen musical van een Bijbelverhaal, maar een heuse Broadway-musical met actuele thema’s als religie, waarden, het loslaten van je eigen principes en normen. Actueel in deze veranderende tijden en dreiging. Bekende liederen uit de musical zijn: Als ik toch eens rijk was en Zonlicht Maanlicht. Regisseur is Marcel Willems, ondersteund door Ruth Bouwstra en Erica Wortman. Muzikale leiding is in handen van Lodewijk de Vries. Initiatiefneemster en producent is Nel Stoffelsen.

Voor deze musical worden enthousiaste deelnemers gezocht, jong en oud. Minimumleeftijd is 15 jaar. Op maandag 20 juni kunnen belangstellenden zich laten informeren over deze prachtige musical. De avond is om 20.00 uur in de Eshof. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Opgeven voor deelname aan de musical kan na deze avond bij Nel Stoffelsen, [email protected]. Meer info op de website van de musicalgroep. Hier is binnenkort ook het deelnameformulier te downloaden.

2016-05-28 Anatevka MH logo kle6 A4 met credits

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen