Welloop brengt ruim 14.000 euro

Foto: rechtenvrij

De sponsorloop die de Unica Foundation op 8 september 2016 organiseerde om geld in te zamelen voor de aanleg van water- en sanitaire voorzieningen in Kalika Nepal heeft uiteindelijk 14.608,25 euro opgebracht.

Ruim 100 deelnemers liepen mee aan deze derde editie van de Welloop.

WASH-project

De opbrengst van de sponsorloop gaat naar het WASH-project Kalika dat in samenwerking met het Nepalese Rode Kruis (NRCS) wordt gerealiseerd. Ruim 1700 mensen worden met dit project, gericht op water, sanitatie en hygiëne, geholpen. De oplevering staat gepland voor januari 2019.

2016-11-14-unica-welloop-2016-fotograaf-angeline-verveld

Unica organiseert de sponsorloop in 2017 opnieuw. Deze vierde editie van de Welloop zal plaatsvinden op 14 september 2017, wederom op De Wel.

Unica Foundation

De stichting Unica Foundation steunt hulpprojecten in ontwikkelingslanden door haar expertise van (duurzame) techniek te delen met de lokale bevolking. Hierdoor worden basisvoorzieningen aangelegd die de bevolking direct helpen om beter en gezonder te leven. De projecten van de Unica Foundation zijn succesvol door de grondige voorbereiding en de juiste partners en samenwerkende organisaties ter plaatse. De impact van de projecten is groot. Omgevingen worden veiliger en schoner en de gezondheid verbeterd. Mensen worden opgeleid en jongeren blijven in hun dorp wonen en creëren zo een groeiende werkgelegenheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen