De Zonnebloem afdeling Hoevelaken 20 jaar jong

Foto: recdhtenvrij

Op 26 november 1996 wordt in Hoevelaken een afdeling van Nationale Vereniging de Zonnebloem opgericht. De eerste bijeenkomst is in januari 1997. Reden voor een groots jubileumfeest in het Ampt van Nijkerk.

In het openingswoord van voorzitter Henry Krijt worden vier vrijwilligers van het eerste uur geƫerd en in de bloemetjes gezet.

Gedurende de feestelijke bijeenkomst kan men genieten van een fotopresentatie over de afgelopen jaren. Daarna is het de beurt aan een de troubadour, die een rondgang maakt langs de grote ronde tafels en zijn publiek vermaakt met zang.

Dan wordt het tijd aan de inwendige mens te denken. Er wordt een erg smakelijk driegangen diner geserveerd met koffie na. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de Lionsclub Hoevelaken, die de opbrengst van het Asperges Festival 2016 geschonken heeft aan de Zonnebloem afdeling Hoevelaken.

Aan het einde van de avond ontvangen de organisatoren en sponsoren die dit feest financieel mogelijk hebben gemaakt een groot applaus van de gasten en vrijwilligers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen