Vrienden van de Kopperhof zoeken versterking

Foto: nijkerkerveen.org

De functies van de voorzitter en penningmeester zijn vacant.

Nieuwe bestuursleden vinden, dat is de stichting tot op heden niet gelukt. Maar gezien de leeftijd van de huidige bestuursleden is het zeer gewenst”. Dat schrijft Gerrit Steen in De Stad Nijkerk

Penningmeester Tonny Hilhorst: “Met voorzitter Filip Westers zit ik nu vanaf 2009 in het bestuur, we zijn allebei toe aan een nieuwe uitdaging. Het tijdsbeslag voor de nieuwe bestuursleden valt wel mee, we komen zo’n negen keer per jaar bij elkaar voor een bestuursvergadering en op de achtergrond willen we best graag ons steentje blijven bijdragen. We nodigen belangstellenden die senioren een warm hart toedragen van harte uit om contact met ons op te nemen. Dat kan via tel. 033-2538496 of een e-mail naar [email protected].”

In het begin van het activiteitenseizoen, dat meestal al in augustus begint met de Dorpsdag Bingo, wordt het globale jaarprogramma verspreid onder alle donateurs. Deze betalen voor hun lidmaatschap 10 euro per jaar. Hiervoor kunnen ze gratis deelnemen aan een aantal activiteiten, in een enkel geval wordt een kleine extra bijdrage gevraagd.

bron: De Stad Nijkerk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen