Kerstboom straalt in Nijkerkerveen

Foto:

De kerstboom staat op een nieuwe plek op het pleintje tegenover de Eben-Haëzerkerk. Voor deze nieuwe plek is door het Platform Nijkerkerveen gekozen in overleg met de marktkooplieden die de ruimte op het pleintje nodig hebben. De wijkbeheermannen van de gemeente Nijkerk hebben op deze nieuwe plek een pijp in de grond geplaatst waar in het vervolg de boom een vaste plaats heeft. 

Nieuwe verlichting
De 40meter lange verlichting die in de boom straalt en de 7 meter hoge boom zijn mede dankzij de medewerking van Electrovakman Joh van de Veen en Hoveniersbedrijf Haro. 
De bestuursleden van het platform Nijkerkerveen hebben na plaatsing de verlichting zo goed mogelijk in de boom gehangen zodat deze in de vaonduren met de nieuwe verlichting een mooie en vredige uitstraling heeft.  
Dit is echter nog niet alles, want aan beide scholen ook dit jaar weer gevraagd om kerstversieringen te maken en deze versieringen gezamenlijk in de kerstboom te gaan hangen. 
Bij deze wenst het Platform Nijkerkerveen U hele fijne feestdagen toe en hoopt, dat u met veel plezier zult genieten van de kerstboom.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen