Juliënne en Jaap 60 jaar getrouwd

Foto:

Namens de gemeente Nijkerk kwam wethouder Marly Klein de felicitaties en bloemen overbrengen, dit was overigens haar eerste optreden als locoburgemeester. Het bruidspaar ontving ook nog de felicitaties van de Koning en Koningin en van Clemens Cornielje, de commissaris van de Koning in Gelderland.

In 1948 fietste Jaap Fremouw (1930) met een vriend van zijn woonplaats Amersfoort naar Parijs voor een vakantie. In Leuven ontmoette hij de 17-jarige Belgische schone Juliënne Crama. Jaap fietste door naar Parijs waar hij aanpapte met een Frans verkoopstertje onder de Eiffeltoren. Maar met Juliënne bleef hij schrijven en tijdens de Kerst van 1952 kwam zij naar Amersfoort en op 28 augustus 1954 trouwden ze. Uit dit huwelijk werden twee zonen, een dochter en zeven kleinkinderen geboren.
2014-08-28-trouwfoto
Sinds vijf jaar wonen de nog vitale jubilarissen met veel plezier in een seniorenwoning in het centrum van Hoevelaken en daarvoor met name in Hoogland en Amersfoort. Binnenkort gaan ze met kinderen en kleinkinderen een weekendje weg om dit huwelijksjubileum samen te vieren. 
bijdrage van Theo Zuurman
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen