VIDEO: 78 matches op 1e  Beursvloer Nijkerk

Het wordt een fenomeen: bedrijven en maatschappelijke instellingen proberen iets voor elkaar te betekenen. In Nijkerk lukte dat vandaag 78 keer.

De Rabobank zorgde voor een prima plek om de eerste beursvloer Nijkerk – door de Lions georganiseerd – te houden: het auditorium van het kantoor aan de van ’t Hoffstraat, waar 24 bedrijven en 37 instellingen in één uur probeerden elkaar te vinden. Dat lukte 78 keer. Een vergelijking met de Beursvloer Hoevelaken werd al gauw gemaakt. Daar werden de eerste keer 85 en de tweede keer 68 matches door de notaris genoteerd.
Kijkt u naar een impressie van Ely Hackmann
Men vond elkaar als nieuwe samenwerkingspartners voor uitwisseling van onder meer bedrijfsuitjes, kennis, kunde, locatieruimte, menskracht en middelen. Wethouder René Windhouwer van de gemeente Nijkerk opende Beursvloer Nijkerk na de woorden van welkom door Rutger Jan Lusseveld van Rabobank Randmeren. Co de Bruijn van Lionsclub Nijkerk fungeerde als spreekstalmeester en hield iedereen op de hoogte van de stand van de maatschappelijke deals.
yjy5hsq33wxcaab631yokyr5j
Lionsclub Nijkerk blikt terug op een mooie middag. “We zijn erg tevreden met 78 matches op deze eerste Nijkerkse beursvloer en hebben prachtige samenwerkingen zien ontstaan”, aldus Gerard de Gooijer van HoogeveenLuigjes, een van de sponsors. Ook de deelnemers vonden het geslaagd: “Super al die betrokkenheid bij ondernemend Nijkerk, goed verzorgd en veel matches!” De volgende maatschappelijke beursvloer wordt volgend jaar door de Lions in Hoevelaken georganiseerd en daarna is de beurt weer aan de Lionsclub Nijkerk. Zo is er elk jaar in de gemeente een maatschappelijke beursvloer. Binnenkort staan alle matches op de website www.beursvloernijkerk.nl.
yc0fx72bj9gdynqmp7sa1fdrg
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen