Brief van de Sint

Foto:

Lieve jongens en meisjes van Nijkerk,

Is het echt alweer een jaar geleden dat we in Nijkerk waren? Wat was het een geweldige intocht en wat waren er veel kinderen! Komen jullie allemaal weer aanstaande zaterdag? De jetski Pieten zijn al vertrokken. Zij doen er wat langer over dan de stoomboot. Er liggen twee boten klaar voor vertrek. Maar het wordt nog haasten. De Pieten zijn nog erg druk met het inpakken van de cadeautjes. Ik hoop dat ze op tijd klaar zijn. Want een niet ingepakt cadeau in je schoen, wie wil dat nou? Helaas is dat niet het enige dat lastig is. 
De muziekpieten moeten helaas in Spanje blijven dit jaar. Ze zijn nodig bij een evenement hier in Spanje. Ze kiezen de beste dirigent van onze stad. En onze Pieten zitten in het orkest. Ik ben heel trots dat ze daar aan mee mogen doen. Regelpieten zijn druk bezig om te zorgen dat er op een andere manier muziek is tijdens de intocht in Nijkerk. Ik hoop dat het lukt. Willen jullie in ieder geval helpen door hard te zingen en flink te dansen. Want we willen er natuurlijk wel een feestje van maken!
We komen met een grote groep Pieten mee dit jaar. Zoals altijd in veelkleurige pakken. Gelukkig was het heerlijk weer dit jaar in Spanje en hebben ze hun gezonde bruine kleurtje gehouden! Ik hoop jullie allemaal te zien zaterdag! En zwaaien en zingen he!! We varen rond 14.00 uur de haven in. Ik ben benieuwd wie er dit jaar eerder is. De boot of de pieten op de jetski’s.
Nu ga ik snel de Pieten helpen met inpakken!
Tot zaterdag!
Groeten,
Sinterklaas

Nog even nagenieten van de intocht van het vorig jaar
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen