Sparta korfbal door met trainers

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Korfbalvereniging Sparta Nijkerk heeft haar ambities voor de komende jaren keihard uitgesproken: binnen 5 jaar moet de club op hoofdklasse- niveau acteren.

De weg daar naar toe is door de beleidsbepalers nauwkeurig uitgestippeld en het aanstellen van de trainers Hugo van Woudenberg (Sparta 1) en Eric Cramer (Sparta 2) paste dan ook precies in de plannen. Beide heren zijn inmiddels ruim een half jaar met succes bezig bij de club, voor Sparta in ieder geval meer dan voldoende om zowel van Woudenberg als Cramer een contractverlenging aan te bieden.

Hugo van Woudenberg: “Daar spreekt vertrouwen uit en dat is altijd goed voor een trainer. Ik ben niet gek, ik durf echt wel te stellen dat zowel Eric als ik prima werken met de groep en dat de resultaten tot tevredenheid stemmen. Ik heb begrepen dat er ook vanuit de spelersgroep enthousiast is gereageerd op onze aanpak, ook dat is een prettige wetenschap. Zelf heb ik nog wel één voorwaarde op tafel gelegd: ik zie voor het volgend seizoen erg graag nog wat versterking komen. De clubleiding heeft me beloofd er alles aan te zullen doen daar gehoor aan te geven”.

Zowel van Woudenberg als Cramer tekende voor 1 jaar bij waarbij tevens een optie voor nog een jaar overeen werd gekomen.

bijdrage van Nico Fiegen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen