Steunpunt Voedselbank Nijkerk in Hoevelaken

Vanuit de winkel van de kringloop aan de Hogebrinkerweg 23e in Hoevelaken worden iedere donderdag tussen 9.30 en 10.30 uur de voedselpakketten uitgedeeld.

In Hoevelaken is er naast het afhalen van het pakket natuurlijk ook gelegenheid voor het drinken van een kop koffie en een goed gesprek.

Steunpunt open vanaf 16 april
Er zijn op dit moment 11 adressen uit Hoevelaken die gebruik maken van de Voedselbank in Nijkerk.
Het is voor deze mensen soms een hele onderneming om het pakket wekelijks in Nijkerk op te halen.
Daarnaast is de verwachting dat er in Hoevelaken meer mensen zijn die de hulp van de voedselbank nodig hebben maar waarvoor de reisafstand een te grote drempel is.
Daarom is besloten vanaf donderdag 16 april te starten met een steunpunt in Hoevelaken.

Kringloopwinkel
Vanuit de winkel van de kringloop aan de Hogebrinkerweg 23e in Hoevelaken worden iedere donderdag tussen 9.30 en 10.30 uur de voedselpakketten uitgedeeld. In Hoevelaken is er naast het afhalen van het pakket natuurlijk ook gelegenheid voor het drinken van een kop koffie en een goed gesprek.

Langskomen
Woont u in Hoevelaken en komt u niet meer rond, dan mag u op donderdag natuurlijk altijd even langs komen op de bovengenoemde tijd. Dan kijken wij of we iets voor u kunnen betekenen.
U kunt natuurlijk ook even contact opnemen met onze coördinator Jan Brons op 06-51699659. Voor kleding kunt u alleen in Nijkerk terecht.

De Voedselbank Nijkerk is Agnes Bos van de kringloopwinkel, die de Voedselbank bovendien iedere maand financieel ondersteunt, erg dankbaar dat een gedeelte van de winkel gebruikt mag worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen