Dode gevonden aan Frans Tromplaan

Foto: nijkerk.nieuws.nl

In een woning aan de Frans Tromplaan is woensdag een dode vrouw (39 jaar) aangetroffen. Dat meldt de politie.

Het lichaam werd aan het begin van de avond gevonden in een perceel aan de Frans Tromplaan. Het is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

De dienst forensische opsporing is ter plaatse om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Een woordvoerster van de politie kon donderdagavond alleen vertellen dat het om ‘een niet natuurlijke dood’ gaat.

bron: omroep Gelderland

 

Volgens nog onbevestigde berichten zou het om een familiedrama gaan. RTV Utrecht meldt, dat het zou gaan om een Syrische vrouw, moeder van zes kinderen.
In Amersfoort werd later woensdagavond op het Stationsplein een auto onderzocht. Dit zou de vluchtauto van de verdachte zijn.

In Hoevelaken wordt er over gesproken de lampionnenoptocht van aanstaande zaterdag te veranderen in een stille optocht

Omrroep Gelderland sprak een woordvoerder van de school tegenover de woning:”Volgens een woordvoerder van de basisschool tegenover de woning gaat het om een moeder van zes kinderen, van wie vijf kinderen op de school zitten. Op de school het Blokhuus is donderdagmorgen ook stilgestaan bij de dood van de vrouw. ‘De ouders reageerden emotioneel, maar wel goed’, aldus de woordvoerder.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen