Onderzoek naar dode vrouw in volle gang

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Het onderzoek in Hoevelaken naar de dood van een 39-jarige bewoonster van de Frans Trompstraat is in volle gang.

Vanaf de start van het onderzoek op woensdag 4 november is door de forensische opsporing in en rondom de woning van het slachtoffer minutieus onderzoek verricht. Dat onderzoek is nog steeds gaande. Vanaf de start is een grootschalig rechercheteam ingericht dat onderzoek doet naar de toedracht.

Op het lichaam van de vrouw is sectie verricht om de doodsoorzaak vast te stellen. Hierover kan in het belang van het onderzoek niet in detail worden getreden. Wel is de sectie aanleiding om uit te gaan van een misdrijf. Rechercheurs hebben de afgelopen dagen onderzoek gedaan. Ze hebben daarbij veel mensen gesproken in relatie tot dit onderzoek.

Oproep getuigen
De recherche is op zoek naar de ex-partner van het slachtoffer, tevens vader van de kinderen. Zijn auto werd onbeheerd in Amersfoort aangetroffen. De recherche probeert in contact te komen met hem en wil met hem in gesprek. Tot nu toe is zijn actuele verblijfplaats onbekend. De politie roept de vader van de kinderen op om zich te melden bij de politie. De politie roept ook getuigen op die informatie hebben over zijn actuele verblijfplaats contact met ons op te nemen.

Heeft u informatie over de verblijfsplaats van de vader, belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via het online meldformulier. Liever anoniem? Bel stichting M via: 0800-7000 of gebruik hun online meldformulier.

bron: politie.nl

Volgens de telegraaf roept de politie roept de ex-partner van Victoria Retsjkina zich te melden. De 39-jarige vrouw en de man hebben samen zes kinderen. Agenten hebben de auto van de vader van de kinderen, Fathi A., onbeheerd in Amersfoort aangetroffen.

bron: de Telegraaf

Een buurman vertelde aan omroep Gelderland hoe drie kinderen van de vrouw die bewuste avond aan zijn deur stonden. Er werd aangebeld bij het huis van Jan van Uffelen. Drie van de buurkinderen stonden op de stoep. ‘We denken dat mama dood is’, zeiden ze. Jan ging naar binnen en trof daar zijn buurvrouw inderdaad dood aan. Twee kinderen waren op dat moment nog in huis. Hij nam ze mee en samen met zijn vrouw ontfermde hij zich over het vijftal.Hij weerlegt het gerucht dat de keel van de vrouw zou zijn doorgesneden in bijzijn van haar kinderen. ‘Binnen heb ik geen bloed gezien’, zegt hij.

bron: omroep Gelderland

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden