Veensche Boys organiseert een reünie voor de Zondagafdeling.

Foto: rechtenvrij

De kogel is door de kerk, op Zondag 22 Mei organiseert Veensche Boys een reünie voor alle mensen die op welke manier dan ook verbonden zijn (geweest) met haar Zondagafdeling.

Ben je trainer, leider, vlagger, speler, spelersvrouw, supporter of sponsor (geweest) van deze afdeling en vind je het leuk om je oude voetbalmaten weer eens te spreken over die ‘goeie ouwe tijd’,
Geef je dan op via : [email protected] of via Bert Veer 06-44995346 en geef aan met hoeveel personen je komt. De reünie zal starten om 14.00 uur op Zondag 22 Mei en vindt plaats in de kantine van onze club. Zet deze datum alvast in je agenda!!! Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen komen, hebben we jullie hulp nodig. Deel dit bericht zoveel mogelijk met familie, vrienden en bekenden die de Zondagafdeling altijd een warm hart hebben toegedragen. Dit kan bijvoorbeeld via Whatsapp, Facebook, Mail, maar natuurlijk ook via de ouderwetse ‘Tamtam’.
Samen bereiken we een groot publiek en kunnen we er een leuke en gezellige Zondagmiddag van maken, in een ouderwets volle kantine.
Blijf de website volgen voor eventueel meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen