Mammacare bij Body Comfort

Noortje Traa (rechts) en Bep de Vries
Noortje Traa (rechts) en Bep de Vries
Foto: Theo Zuurman

Sinds eind 2015 is Body Comfort Lingerie op De Wiekslag 9 erkend Mammacare leverancier en sinds kort is er een aparte ruimte waar in alle rust een borstprothese en prothese lingerie aangepast kunnen worden.

Dat gebeurt onder deskundige leiding van Mammacare adviseuse Bep de Vries.

Vertrouwen terug
,,Vrouwen voelen zich aangetast in hun vrouwelijkheid, borstkanker verandert bij veel vrouwen het beeld van hun lichaam. We proberen de vrouwen weer een stukje vertrouwen terug te geven en zich weer vrouw te laten voelen’’ aldus Noortje. Traa (Body Comfort eigenaresse).

,,We merkten dat de vraag naar prothesen en prothese lingerie steeds groter werd en vonden het heel jammer dat wij deze groep vrouwen niet konden helpen. We raakten trouwe klanten kwijt die door borstkanker ‘getroffen’ werden en noodgedwongen naar andere plaatsen uitweken. Wij vonden dat dat anders moest, zeker na zo’n ingrijpende tijd voor de vrouw met borstkanker. Nu kunnen we gelukkig deze vrouwen vakkundig helpen in hun vertrouwde omgeving met het kiezen van de juiste prothese, prothese lingerie, badmode en ondermode’’ besluit Noortje Traa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen