Warm lopen in Politieke Café ’s voor verkiezingen

Discussieer met Nijkerkse politici op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. Dat kan in de bibliotheek Nijkerk op dinsdag 28 januari en op woensdag 26 februari.

Zorg en welzijn
Dinsdag 28 januari gaat over zorg en welzijn. Daar verandert de komende jaren heel wat en heel veel taken komen bij de gemeente te liggen. Wat betekent dat voor u? Hoe zien de politici dat, wat wilt u van ze weten, hoe ziet hun programma er uit?  Het thema wordt ‘’neergezet’’ door mensen, die uit eigen ervaring zijn/haar verhaal vertellen over de mantelzorg en over de jeugdzorg.
Lokale bezuinigingen
Woensdag 26 februari gaat over de bezuinigingen. Er komen veel meer taken naar de gemeente, maar er is tegelijk veel minder geld beschikbaar. Hoe denken uw lokale politici dat op te lossen?  Waar en bij wie gaat het in Nijkerk de komende jaren pijn doen? Bent u nieuwsgierig? Kom dan meepraten en leg het vuur na aan de schenen van de politici in Nijkerk.
In Bibliotheek Nijkerk
De bibliotheek is deze avond veranderd in een café en Ben Nitrauw (http://www.in-gesprek.nl/) zal het debat in goede banen leiden. Het café gaat om half acht ’s avonds open, het debat begint om 20.00 uur. Omroep Nijkerk zendt het debat rechtsreeks op de radio uit. Nijerk.nieuws.nl legt het op video vast en zal de beelden op internet zetten.
Niet wachten  maar nu al meedoen
U kunt het gesprek nu al op social media beginnen. Dat kan via facebook
https://www.facebook.com/pages/Bibliotheek-Nijkerk-Hoevelaken/220914361308267
of via twitter. Gebruik daarvoor de hashtag #pcnijkerk
Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de bibliotheek..
2014-01-10-politiek-cafe-bieb-flyer
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen