Kerstsamenzang doneert Voedselbank € 750

Foto:

De collecte bij de jaarlijkse Kerstsamenzang bij Euretco heeft dit jaar € 750 opgebracht. Het goede doel was de Voedselbank Nijkerk. De bezoekers was ook gevraagd een attentie mee te nemen, als extraatje in het voedselpakket van de week daarop.

Voedselpakket wordt kerstpakket 
Bij de ingang stond een standje van de Voedselbank waar men de gift kon afgeven en informatie krijgen over het werk van de Voedselbank. Het was een drukte van belang bij dit kraampje. De crisis heeft de opbrengst voor het goede doel niet doen dalen, zoals het organiserend comité vreesde, maar heeft aangetoond dat de mensen zich juist extra bewust zijn van degenen die onder de crisis lijden.  
De Kerstsamenzang is al een bijna 50 jaar bestaande traditie, die zonder de grote inzet van de Euretco-mensen niet mogelijk zou zijn. Ieder jaar zingen een groot gelegenheidskoor van volwassenen en een kinderkoor, dit jaar van wel 75 kinderen, samen met de bezoekers en begeleid door een groot gelegenheidsorkest bekende Kerstliederen. De kinderen zongen solo weer een prachtige medley van liederen. Ook Gospelkoor Free en de jonge zanger Simon van Rooij wisten met hun solo optredens de bezoekers te raken.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen