Drakenbootrace verhuist naar Zuidwal

Foto:

De organisatie denkt, dat de drakenbootrace makkelijker bij de Zuidwal te organiseren is.

Vanuit de gemeente worden in verband met de vergunning heel wat eisen gesteld en dat is bij de Zeil- en Motorboot Vereniging allemaal een stuk gemakkelijker. Daar is de evenementencommissie al bezig met de voorbereiding van de nevenactiviteiten op 22 september. Die datum is gekozen, omdat er op die zaterdag geen ander evenement in Nijkerk wordt georganiseerd.

Dit gaan we dus niet meer op deze manier zien:

Nieuw sponsorcontract

Een en ander werd duidelijk tijdens de ondertekening van het sponsorcontract bij Alfa Accountants, de nieuwe hoofdsponsor van de drakenbootrace

Daarom gaat de race ook verder onder de naam “De Alfa drakenbootrace Nijkerk”. De overeenkomst hiervoor is vandaag ondertekend op het kantoor van Alfa Accountants en Adviseurs in Nijkerk.

Bij de drakenbootrace in Nijkerk op 1 juli vorig jaar was Alfa Accountants en Adviseurs al de hoofdsponsor. Dit is zo goed bevallen dat een overeenkomst is gesloten voor twee jaar, met een optie voor nog twee jaar.

Het bestuur van Stichting Drakenbootrace Nijkerk is bijzonder blij met deze overeenkomst. Hiermee is de race voor de komende jaren veilig gesteld. Vorig jaar is voor de laatste keer van de gemeente Nijkerk subsidie ontvangen. Om de race voor meerdere bedrijven, organisaties en verenigingen aantrekkelijker te maken wil het bestuur met lagere inschrijfkosten gaan werken. Hieraan zal de sponsoring van Alfa zeker bijdragen.

Alfa Accountants en Adviseurs staat middenin de maatschappij, voelt zich betrokken bij de lokale gemeenschap en zet zich dan ook graag in voor de lokale samenleving door het steunen van uiteenlopende doelen, waaronder dus de Drakenbootrace. Al 75 jaar staat Alfa dichtbij de ondernemer. Bij Alfa Accountants en Adviseurs werken momenteel ruim 900 medewerkers. Deze 900 collega’s zetten zich dag in dag uit met veel plezier, 100% in voor onze klanten. Als hoofdsponsor van de Alfa drakenbootrace Nijkerk tekent Alfa met trots de overeenkomst voor twee jaar!

Jan Willem Rikkers volgt Bertus Rakhorst op

Namens Stichting Drakenbootrace Nijkerk is de overeenkomst ondertekend door de voorzitter Bertus Rakhorst en secretaris Gert Kedde. Namens Alfa is de overeenkomst ondertekend door de directeur Nijkerk, Remco Nonkes. Voor Bertus Rakhorst is dit zijn laatste optreden als voorzitter. Per 1 januari wordt hij opgevolgd door Jan Willem Rikkers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen