Judy de Mots maakt themanummer Het Glazen Huys Nijkerk

Foto: screenshot youtube

‘More than trouble’ is het themanummer dat Nijkerkse Judy de Mots schreef voor Het Glazen Huys Nijkerk.

“Er is meer dan alleen maar slecht nieuws. Er is altijd hoop”, zegt zij zelf over het nummer. Op de openingsdag maandag 11 december treedt Judy aan het einde van de middag live op in het Glazen Huys. Ook is zij tijdens het slotfeest in grand café ’t Regthys op zaterdag 16 december live te horen.

“Het Glazen Huys Nijkerk zet zich in voor goede doelen, voor mensen die het minder goed hebben of slechte tijden doormaken. Met ‘More than trouble’ wil ik iedereen meegeven dat er hoop is”, vertelt de 16-jarige zangeres. In 2014 was haar optreden in Het Glazen Huys haar eerste zangoptreden ooit voor publiek. Daarna deed ze mee aan Giels Talentenjacht en trad ze op bij 3FM. Ook nam ze twee keer deel aan de Bende van Niekark en won ze vorig jaar het Eemhavenfestival.

Judy was vereerd toen haar gevraagd werd voor Het Glazen Huys Nijkerk een nummer te schrijven: “Ik schrijf al sinds mijn dertiende eigen nummers, maar ik vond het heel leuk om nu met een speciaal doel een nummer te schrijven. Het Glazen Huys vind ik sowieso altijd leuk. Er hangt een gezellige sfeer en het is super om er op te treden.” Judy, voor wie zingen echt een passie en hobby is, treedt op met haar gitaar.

Elke dag live muziek

Naast het live optreden van Judy is er meer livemuziek te horen bij Het Glazen Huys Nijkerk. Op maandag 11 december treden Blinde Ed (21.00 uur) en Ashley (22.00 uur) op. Dinsdag 12 december is de beurt aan Schat (21.00 uur) en Danique & DJ Gior-D (22.00 uur). Op woensdag 13 december staan Feek (21.00 uur) en Sheela (22.00 uur) op het programma, op donderdag 14 december gevolgd door Joshua (21.00 uur) en Manon Kolman (22.00 uur). Vrijdag 15 december is Dilara om 22.00 uur live te horen. Judy de Mots is er ook op de slotavond, zaterdag 16 december om 22.00 uur, weer bij.

bijdrage van Nelleke den Besten

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden