Glazen Huys op bijzondere manier open

Foto:

Het vijfde Glazen Huys Nijkerk is vanmorgen om 10.00 uur geopend door Marcelle Warringa.

Warringa (van de Stichting Leergeld) viel de eer te beurt, omdat zij tot op de cent nauwkeurig wist, hoe hoog de opbrengst van de voorafgaande vier jaren was geweest: €106.665, 71. Die vraag kreeg zij en de vertegenwoordigers van de zeven andere lokale doelen voor gelegd, toen ze in een limousine van Holland Events naar het Glazen Huys werden gereden. Die rit begon om 08.00 uur in Nijkerkerveen en eindigde om 10.00 uur voor het Glazen Huys. De beelden daarvan waren live op tv en internet te zien (Ziggo-kabel (digitaal): kanaal 36 mediabox, KPN Glasvezel: Kanaal 1340, UPC-kabel (analoog): 256 MHz, kanaal S14+)

Daarna begonnen de gewone uitzendingen. Die zijn dagelijks van 08.00 tot 24.00 uur en in de nacht van vrijdag op zaterdag.Ook op deze eerste dag werd de eerste cheque in ontvangst genomen: 1000 euro van Van de Ridder Makelaaars

Iedereen kan bellen om een verzoekje aan te vragen: 033 2460101. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een sms te sturen naar 3010. Als u dat wit doen, begin u uw bericht met GHN.

Er zijn ook tegenvallers: in Princesse zou maandagavond het smartlappenkoor “Uit het leven gegrepen” optreden. Dat is afgeblazen, net als de veiling, die de NOV georganiseerd had op de ijsbaan. Er wordt nog naar een alternatief gezocht.

Arjen Gerritsma maakte de foto’s en die kunt u hier bekijken

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden