Patricia van Loozen trekt DLPkar (video)

Foto:

Eerder deze week heeft E Lokale Partij (DLP) haar kieslijst opgesteld.

Op Rob Veltink als lijstduwer na (hij staat op de 16e plaats), zijn er weinig verrassingen op de lijst. De eerste zes zijn zelfs dezelfde als vier jaar geleden. Volgens lijsttrekker is dat iets om trots op te zijn. Aan Ely Hackmann legt ze in “Het Glazen Huys Nijkerk” uit waarom.

Op een goed bezochte ledenvergadering van De Lokale Partij op dinsdag 12 december jl. in het restaurant Princesse is de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

Wethouder Patricia van Loozen is gekozen tot lijsttrekker bij de komende verkiezingen. De vergadering heeft de lijst zo samengesteld dat bij de eerste 10 kandidaten 4 nieuwe raadsleden zijn opgenomen, waarvan 4 vrouwen. Van Loozen benadrukt dat er de afgelopen jaren wel wat veranderd is in Nijkerk sinds De Lokale Partij in het college zit. Zij wil graag de ingezette weg continueren.

Ze is blij dat de ledenvergadering dit heeft bevestigd en zal er samen met het team alles aan doen om een goede verkiezingsuitslag neer te zetten. De tweede plek wordt weer bekleed door de huidige fractievoorzitter, Aart Klompenhouwer.

Tevens wijst ze erop dat de lijst zo is opgebouwd dat de kernen Hoevelaken door Peter Collignon (5), Jan Willem Wicherink (6) en Ruby Horst (7) goed vertegenwoordigd zijn. Deze kandidaten moeten een goede uitslag in Hoevelaken weten te realiseren.

Ze is blij dat Ries van Elteren (3) zich samen met Henk de Greef (4) verkiesbaar hebben gesteld. Beiden zijn zeer betrokken bij de ontwikkeling van Nijkerkerveen en dan is het goed dat deze kennis behouden blijft..

De ledenvergadering was blij dat ook de bekende Nijkerkerveense beeldhouwer Jan Carel Koster zich beschikbaar heeft gesteld. De lijstduwer is de bekende Nijkerkse Jumbo-ondernemer Rob Veltink. Rob brengt met name zijn waardevolle kennis en ervaring mee vanuit de binnenstad om bij de afweging van besluiten ook de belangen van de ondernemers er voldoende bij te betrekken. Over mogelijke zetels liet Van Loozen zich niet uit, maar ze liet wel los dat we een goed verkiezingsprogramma hebben dat op een gedegen manier in elkaar zit en dat de kiezer zeker moet aanspreken.

Kandidatenlijst

1. van Loozen, Patricia Lijstaanvoerder/Wethouderkandidaat

2. Klompenhouwer, Aart Beoogd Fractievoorzitter

3. van Elteren, Ries
4. de Greef, Henk
5. Collignon, Peter
6. Wicherink, Jan Willem
7. Horst, Ruby
8. Venhoek, Else
9. Donselaar – Klompenhouwer, Joyce
10. Ambtman, Mike
11. van Vliet – van Dasselaar, Conny
12. de Bouter, Willem
13. van der Burg, Henk
14. de Bouter, Bas
15. Koster, Jan Carel
16. Veltink, Rob

 

Dossier: Verkiezingen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen