Lady Letters Non Profit

Foto:

Lady Letters wil zich sterk maken voor vrouwen die door hun scheiding uit een gewelddadig huwelijk in moeilijke situaties terecht zijn gekomen.

Lady Letters Non Profit coördineert de krachtige koppeling tussen de Lady Letters Buddy en de vrouw die uit een huwelijk met partnergeweld (psychisch en/of lichamelijk) is gestapt.

Om de tafel met ex

Na de scheiding moet de vrouw juridische zaken regelen met haar ex. Deze situatie is zwaar en brengt psychische schade aan. Lady Letters Non Profit heeft een netwerk van ervaringsdeskundigen, de Buddy’s, De Buddy geeft de vrouw extra zelfvertrouwen en staat achter haar.

Grootst mogelijke zorg

Lady Letters Non Profit probeert met de grootst mogelijke zorg de Buddy’s te koppelen aan vrouwen die hulp nodig hebben. Er wordt rekening gehouden met leeftijd, woonplaats en overeenkomsten in gezinssamenstelling. Buddy’s zelf krijgen begeleiding en hebben recht op een gratis Lady Letter consult om krachtig te blijven.

Lady Letters

Lady letters Non Profit is een onderdeel van Lady Letters. Lady Letters geeft vrouwen door middel van een kort consult én een zeer persoonlijke “letter” de kracht en energie om zich door moeilijke momenten heen te slaan. Denk daarbij aan een scheiding, een moeilijke opdracht, een lastig gesprek of een presentatie.
Wie nog grondiger geïnformeerd wil worden over Lady Letters Non Profit, kan het best contact opnemen met: Nienke Buiskool Leeuwma (06-22222765 – [email protected]) of Monica Ros (06-33055523 – [email protected]).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen