Kruiskerk vol voor Rob Favier

Foto:

Afgelopen donderdag hebben ruim 300 mensen genoten van de cabaretshow van Rob Favier. Mensen uit het hele land kwamen af op de show ‘Op de valreep’.

Een avondje ontspanning in de Kruiskerk. Het idee om een avond te organiseren anders dan een reguliere kerkdienst met muziek en humor kwam toen ze de feestweek aan het plannen waren. Maar die week zat in een mum van tijd helemaal vol. Daarom hebben ze besloten deze avond uit te stellen.

En is er gekozen voor de afgelopen week. De week dat de geboorte van Jezus gevierd wordt. Bovendien wordt er veel teruggekeken wordt op het afgelopen jaar en vooruit naar een nieuw jaar. Ook deze week is de kerk bijna elke dag open geweest en was er veel te doen. De kerkdiensten, kerstnachtdienst, de show van Rob Favier, zaterdag oliebollen bakken, de Top2000 dienst en de diensten op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag brachten veel mensen naar de kerk.!

De organisatie begon met de tekst van Jesaja: “Sta op en schitter” en deed daarmee een oproep voor iedereen. Doe mee en organiseer gerust een avond als deze: “Waarin we elkaar kunnen ontmoeten het maakt niet uit waar we wonen en of we wel of niet naar de kerk gaan. Elke ontmoeting met elkaar en met anderen daar mogen we voor opstaan en schitteren.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen