Woensdagavond vrouwendebat in de Klepperman

Foto:

Vrouwelijke kandidaten op de kieslijsten van lokale politieke partijen gaan met elkaar in debat vanuit De Klepperman in Hoevelaken.

Het debat is live te volgen op radio, tv en internet (Omroep N en nijkerk.nieuws.nl). Nelleke den Besten leidt het debat, Ely Hackmann begeleidt de één-op-één-gesprekken waar de dames elkaar toe uitdagen. Op de agenda staan onder meer zorg, veiligheid en vertrouwen in de politiek.

De onderwerpen

Tijdens het vrouwendebat staan ‘gewone’ onderwerpen op de agenda, maar wordt ook aandacht besteed aan de rol en positie van vrouwen in de lokale politiek en samenleving. Iedere partij vaardigt maximaal twee vrouwen af om het debat te voeren. De centrale gesprekken gaan over zorg, veiligheid en vertrouwen in de politiek.

Pitch & Uitdaging

Naast de centrale gesprekken, krijgt iedere partij de gelegenheid een andere partij uit te dagen in een één-op-één-gesprek met een andere partij. De uitdager kiest zelf haar tegenstander en de stelling die zij wil verdedigen. Bovendien krijgt ze één minuut zendtijd om haar partij te promoten

Het debat vanuit de Klepperman begint woensdagavond 21 februari 2018 om 20.00 uur en is live te volgen op radio (106.8fm), televisie (kabelkrant) en internet (omroepn.nl en op deze site).

Dossier: Verkiezingen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen