Politiek café 5 live tv op nijkerk.nieuws.nl

Foto:

In samenwerking met omroepN maakt nijkerk.nieuws.nl tweewekelijks een politiek praatprogramma.

Het Politiek café is de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart aanstaande. De laatste aflevering is op zaterdag 17 maart.

Praat mee

Natuurlijk nodigen wij daarvoor de Nijkerkse politici uit voor deze uitzendingen. Maar wat ons betreft mag iedereen binnenkomen en meepraten. U vindt de studio van omroepN aan het Plein 2 E. Loop gerust binnen en praat mee. Mailen kan ook: [email protected]l. Kunt u niet komen, dan kunt u altijd nog whatsappen via 06 28584368.

Debatten

Er staan nog een paar debatten gepland. Het vrouwendebat van 21 februari kunt u hier terugkijken.
Op 6 maart is er een debat, georganiseerd door de PCOB. Daarvoor moet u naar Sint Jozef. Gespreksleider daar is Thijs van de Brink
Op 15 maart organiseert de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk een debat in het Hart van Holland. Gespreksleider daar is Gerke van Zalk, de uitzending begint om 19.30 uur.
Op 19 maart gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat in het stadhuis. ElyHackmann en Nelleke den Besten presenteren dat. De uitzending begint om 20.00 uur
Alle uitzendingen zijn te zien en te beluisteren op televisie (op het kanaal van omroepN), op deze site en op de Facebookpagnia’s van de omroep en van ons.

Dossier: Verkiezingen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen