Pieter Derks vervangt Speelman & Speelman

Foto:

De kunstklassen havo en vwo van het Corlaer College nemen deel aan het project ‘adopteer een voorstelling’ in samenwerking met Theater Stroud Putten.

De leerlingen bereiden de voorstelling voor. Zo is er een pers werkgroep, ontvangst werkgroep, kaartverkoop groep, CollegeTour werkgroep.

De leerlingen krijgen hulp van Astrid van Schaik en Rosemarie Landman van Theater Stroud. Dit jaar is de voorstelling ‘Spot’ tourt Pieter Derks geadopteerd. Vrijdag 6 april staat Pieter op het podium van Theater Stroud. In de show belicht hij alles van de andere kant, hij heeft één ding voor deze voorstelling voorgenomen: alles dat zichzelf serieus neemt moet bespot. Op die manier kan het publiek een hele avond opgelucht lachen om de wereld, het nieuws, en zichzelf.
De kaarten zijn verkrijgbaar op www.theaterstroud.nl.

Daan Speelman solo verder?

Pieter Derks vervangt Speelman & Speelman. Optredens van beide broers staan op een laag pitje, vanwege familie-omstandigheden bij Joost Speelman. Daan Speelman kwam wel naar het Corlaer College voor het onderdeel “Collegetour” van het project “Adopteer een voorstelling”. Leerlingen van de CollegeTour werkgroep hadden vragen voorbereid. Uit de antwoorden bleek, dat de broers in Ermelo zijn opgegroeid en hun eest theaterervaringen daar en in Harderwijk opdeden.

Daan Speelman liet zich ontvallen, dat met je broer optreden uniek is vanwege de synergie, “maar loslaten is misschien ook wel goed”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen