Aanschuiven bij koningslunch

Foto:

Koningsdag blijft een groot feest in Hartje Hoevelaken.

Net als vorig jaar organiseren de centrumondernemers op deze dag weer een koningslunch op De Brink. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar. Wie een plaats aan de lange tafel wil bemachtigen, doet mee aan de bonnenactie die op 9 april van start is gegaan.

Om 13.00 uur is de start van de lunch, die wordt geopend door burgermeester Gerard Renkema. Een unieke bijeenkomst, waar bewoners van Hoevelaken en omgeving met elkaar kunnen genieten van een feestelijke maaltijd! Met een heerlijke warme lunch, toetje en jus d’orange, melk en/of karnemelk alles belangeloos verzorgd door Slagerij Steltenpool, Jumbo Hoevelaken, Albert Heijn Hoevelaken en Bakkerij Toebast.

Bonnenactie

De bonnenactie loopt van 9 t/m 23 april. Bij besteding in een van de winkels van HartjeHoevelaken ontvangt elke klant een kassabon. Deze kassabon dient te worden voorzien van naam en telefoonnummer en vervolgens te worden gedeponeerd in een van de vier spaarbussen. Deze staan bij dezelfde winkels. Uit alle ingeleverde kassabonnen worden 150 winnaars getrokken die met 2 personen een plek aan de lunchtafel winnen. Iedereen mag zo veel bonnen inleveren als hij of zij maar wil. De winnaars krijgen na 23 april telefonisch bericht of zij een plek aan de tafel gewonnen hebben.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen