Alzheimer Café in  Interakt Contour

Foto:

Ineke de Kruijf, regiobestuurder van Alzheimer Nederland, en Jacqueline Masereeuw, locatieleider van Interakt Contour hebben het huurcontract getekend voor het komende seizoen van het Alzheimer Café Nijkerk.

Het Alzheimer Café maakt vanaf nu voor haar bijeenkomsten gebruik van de kantine van het dagcentrum van Interakt Contour aan de Oranjelaan 79.  Op deze eerste avond van het nieuwe seizoen wisten al ruim 25 personen de weg te vinden naar de nieuwe locatie voor het  Alzheimer Café.
Tijdens de bijeenkomsten die iedere eerste maandagavond van de maand plaatsvinden wordt informatie gegeven aan mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Onder leiding van een deskundige gespreksleider worden gastsprekers geïnterviewd en komen diverse thema’s aan de orde over het leven met dementie. Ook kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar van gedachten wisselen hierover.
Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst op maandag 7 oktober wordt de rol van de huisarts besproken. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.
Voor meer informatie over het Alzheimer Café Nijkerk  kunt u terecht bij Sigma, tel.033-2474830, [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen