Jubileumfeesten Chill-Out en Blits komen er aan

Foto:

De Nijkerkse jeugd- en jongerencentra Chill-Out en Blits bestaan dit jaar 10 respectievelijk 25 jaar.

De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk gemeente Nijkerk wil dit vieren door het organiseren van een feest op 6 juli 2018 en een feest op 12 september 2018.

6 juli

Op vrijdag 6 juli is het feest bij Chill-Out aan de Watergoorweg 42a, omdat het jeugd- en jongerencentrum Chill-Out dit jaar 10 jaar geleden feestelijk is geopend.
Van 16.00 uur tot 20.00 uur is er een feestelijk programma. De Nijkerkse doelgroep, samenwerkingspartners, vrijwilligers, oud vrijwilligers en iedereen waar het jongerenwerk contact mee heeft, is ervoor uitgenodigd.

12 september

Op woensdag 12 september 2018 is het feest bij Blits op de Brink 10A, omdat het jeugd- en jongerencentrum Blits dit jaar 25 jaar bestaat.
Van 16.00 uur tot 20.00 uur is er een feestelijk programma. De Hoevelakense doelgroep, samenwerkingspartners, vrijwilligers, oud vrijwilligers en iedereen waar het jongerenwerk contact mee heeft, is ervoor uitgenodigd.

Op dit moment worden de beide programma’s verder uitgewerkt.

Robert den HArtog: “We werken aan een programma waarin we laten zien wat we in de afgelopen 10 resp. 25 jaar hebben gedaan in combinatie met activiteiten die we nu doen en willen laten zien. In ieder geval zijn er optredens in de vorm van workshops, demonstraties en gezellige muziek. Zoals dat hoort bij een jubileumfeest wordt er uiteraard ook gezorgd voor een aantal heerlijke hapjes en drankjes en is er gelegenheid om herinneringen op te halen en/of gezellig bij te kletsen.”

Het definitieve programma in Nijkerk zal vòòr 6 juli 2018 en in Hoevelaken voor 12 september 2018 op nijkerk.nieuws.nl en op de website van het jongerenwerk bekend worden gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen